• Word lid

  Schrijf geschiedenis en sluit je aan bij EFC PW.

  Bij EFC PW kun je prestatiegericht voetballen, maar ook recreatief spelen. Nog nooit een bal van dichtbij gezien? Geen probleem, wij hebben een team waar je in past. Plezier in het spelletje (en na het spelletje) staat bij ons centraal.

  De teams van EFC PW spelen op zaterdag of op zondag. Voor spelers van 35/45 jaar en ouder is er bovendien de 7-tegen-7 competitie die op vier vrijdagavonden in het voorjaar en vier vrijdagavonden in het najaar wordt gespeeld.

  Naast de reguliere wedstrijden en trainingen, worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het Pokertoernooi, het Kerst-zaalvoetbaltoernooi of de traditionele Nieuwjaarswedstrijd, die ongeacht de weersomstandigheden, altijd wordt gespeeld. Daarnaast organiseren wij elk jaar het bekende Pinda Cup toernooi voor Enschedese Horeca teams en het andere toernooien voor lagere elftallen uit de regio. Vergeet ook ons Studenten & Bedrijventoernooi niet!

  Doe het zelf!

  Bovendien geldt bij PW: als je iets mist, organiseer het dan zelf. Een vereniging is immers wat je er als leden zelf van maakt. Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Train vrijblijvend een keer met ons mee en proef de sfeer. Heb je vragen. Neem dan contact met ons op via info@efcpw.nl

  Lidmaatschap en contributie

  Er zijn vier mogelijkheden om lid te worden of de club te steunen.

  Spelend lid veld (KNVB competitie) EUR 250,00
  35+/45+ team (KNVB competitie, 7 tegen 7) EUR 125,00
  Niet spelend lid EUR 120,00
  Donateur EUR 60,00

  Bovenstaande bedragen gelden voor het seizoen 2019-2020.

  Mocht je je willen inschrijven, download hier het aanmeldingsformulier.

  Het ingevulde formulier kan worden opgestuurd naar info@efcpw.nl of naar het postadres:
  E.F.C. P.W. 1885
  p/a Sniedershorst 48
  7531 KR Enschede