• Word lid

  Schrijf geschiedenis en sluit je aan bij EFC PW. 

   

  Bij EFC PW kun je prestatiegericht voetballen, maar ook recreatief spelen. Nog nooit een bal van dichtbij gezien? 
  Geen probleem, wij hebben een team waar je in past. Plezier in het spelletje (en na het spelletje) staat bij ons centraal. 

  De teams van EFC PW spelen op zaterdag of op zondag.
  Voor spelers van 35/45 jaar en ouder is er bovendien de 7-tegen-7 competitie die op vier of vijf vrijdagavonden in het voorjaar en vier of vijf vrijdagavonden in het najaar wordt gespeeld. 

  Naast de reguliere wedstrijden en trainingen, worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het Pokertoernooi, het Kerst-zaalvoetbaltoernooi of de traditionele Nieuwjaarswedstrijd, die ongeacht de weersomstandigheden, altijd wordt gespeeld. 
  Daarnaast organiseren wij elk jaar het bekende Pinda Cup toernooi voor Enschedese Horeca teams en het andere toernooien voor lagere elftallen uit de regio. Vergeet ook ons Studenten & Bedrijventoernooi niet! 

  Voor ouderen die in begweging willen blijven is er iedere dinsdagmiddag Kwiekman: Eerst een kop thee/koffie, daarna individueel sporten: bootcamp, fitness etc. Daarna sporten/spelen zoals volleybal, badminton, frisbee etc. Tot slot een drankje in het paviljoen.

   

   

   

  Doe het zelf! 
  Bovendien geldt bij PW: als je iets mist, organiseer het dan zelf. Een vereniging is immers wat je er als leden zelf van maakt. 
  Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Train vrijblijvend een keer met ons mee en proef de sfeer. Heb je vragen. Neem dan contact met ons op via info@efcpw.nl 

   

   

   

  Lidmaatschap en contributie 
  Er zijn vijf mogelijkheden om lid te worden of de club te steunen.

  Spelend lid veld (KNVB competitie) € 250,00
  Studentenlid € 160,00
  35+/45+ team (KNVB competitie, 7 tegen 7) € 125,00
  Kwiekman € 160,00
  Niet spelend lid € 120,00
  Donateur  € 60,00

   

  Bovenstaande bedragen gelden voor het seizoen 2021-2022. 

 • Inschrijven:
  Na het invullen van het formulier kun je een mail sturen naar ledenadministratie@efcpw.nl met vermelding van team, indien bekend.
  Zodra de aanmelding afgerond is, dien je zelf via de app van Voetbal.NL een profielfoto toe te voegen aan je spelerspas. 

  Vul bij "Opmerkingen" in of je op vrijdagavond, zaterdag of zondag gaat spelen, als studentenlid of je voor Kwiekman opgeeft.
  En, indien bekend, in welk team.

  Toestemming
  Door je aan te melden via dit formulier geef je E.F.C. P.W. 1885 toestemming je persoonsgegevens in te voeren in Sportlink.
  Als voetballer word je aangemeld bij de KNVB. Het ledenbestand van de KNVB kan beschikbaar gesteld worden voor diensten of productinformatie. Tevens worden je persoonsgegevens gebruikt voor communicatiedoeleinden binnen onze vereniging.
  Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Machtiging
  Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan E.F.C. P.W. 1885 om van zijn/haar bankrekening contributie per 3 maand, boetes en eigen bijdrages voor kleding of activiteiten automatisch af te schrijven. De contributie wordt per kwartaal afgeschreven. Bij opzegging van het lidmaatschap zal E.F.C. P.W. 1885 de door jouw afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stopzetten. Je hoeft dan niets te ondernemen.
  Ondergetekende verklaart bekend te zijn met het feit dat te allen tijde contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

  Opzeggingen en wijzigingen van gegevens altijd doorgeven via secretaris@efcpw.nl

 • Aspirantlid aanmelden

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats *
  Land *
  Nationaliteit *
  Bondssporten *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 •