• De speelavond van 45+3 was tot twee keer toe uitgesteld i.v.m. de verbouwing en verhuizing, maar vrijdag 1 december werd dan toch de eerste thuisronde voor het van oorsprong eerste vrijdagavondteam van V.V. Zuid-Eschmarke gespeeld op de nieuwe locatie van EFC PW. 

  Met een krappe selectie trad EFC PW 45+3 deze avond aan. Herstellend (min of meer) van blessures ontbraken Oppie, Andress, Nico, Bas W. en Johan.
  Afwezig i.v.m. interlandverplichtingen: Ruben, Roland, Henk en Sjaak. 

  De line-up bestond daardoor uit:
  René op doel, achterin Edwin, Erik en Martin, zwervend voor en achter Jan-Willem en Bas V. en centraal voorin, met uitwijkingen naar de vleugels, Mark. De selectie werd aangevuld met Jacko en Adrie, afkomstig uit de eigen opleiding. Dat was maar goed ook, want de zware tegenstand en de kou eisten al snel hun tol, waardoor Erik en Martin vanaf de kant konden toekijken. 

  De eerste wedstrijd tegen FC Suryoye-Mediterraneo werden de nodige kansen gecreëerd, maar miste net de finesse in de afronding. Suryoye kwam verrassend op voorsprong, maar 45+3 vocht zich terug in de wedstrijd. 
  Na een mooi opgezette aanval werd de bal teruggelegd op de mee opgekomen Edwin, die de bal zeer beheerst in doel schoof: 1-1.
  Edwin gaat daarmee de boeken in als de speler die voor het eerst na ruim vijf jaar weer op de oale groond wist te scoren.
  Ondanks het veldoverwicht bleef het bij 1-1.

  De tweede wedstrijd tegen Vogido grotendeels eenzelfde spelbeeld. Beide ploegen kwamen tot mogelijkheden en kansen, alleen wist Vogido er wel één te verzilveren. Ondanks meerdere aanvalsgolven en een bal op de paal van Bas V. in de laatste seconden, ging de overwinning naar de gasten.
  De wedstrijd tegen BSC Unisson was daarna slechts een formaliteit en eindigde in een 3-0 overwinning.

  Na afloop werden de teams goed verzorgd door onze vaste bardienst Martin, Fred (ook voor de muziek) en Rick. 
  De gehaktballen smaakten goed en het bleef nog lang gezellig.