• Het komend weekend staat in het teken van het Nationale Voetbalweekend van de KNVB en dit is voor EFC PW de start van een reeks voetbaltoernooien.


  Zaterdag 10 en zondag 11 juni staan in het teken van het "We are all internationals tournament". Op beide dagen komen veteranenteams in actie uit Engeland (Frostom Rangers en Hazlemere Veterans), Belgie en de regio (V.V. Buurse en EFC PW). Op beide dagen wordt van 11:00 - 16:00 uur gespeeld. Zie ieronder het artikel dat verscheen in de Huis aan Huis en het speelschema voor de zaterdag.

  Op zondagmiddag worden er nog meer wedstrijden tussen PW en onze Engelse gasten gespeeld. Ook is er landelijk het Nationale Voetbalweekend van de KNVB, waarvoor we PW hebben aangemeld, dit keer ivm met dit toernooi.
  ESPN komt aanstaande zondagmiddag opnames maken.
  Uitgangspunt is dat PW als oudste vereniging een internationaal veteranentoernooi houdt, club met historie, die ook terugkomt in het nieuwe paviljoen etc... Goede PR voor PW.
  En de finales van de Nations League worden in de Veste gespeeld. De Nations League Cup komt (hoogstwaarschijnlijk) ook naar ons paviljoen en vanaf een uur of elf kun je met deze cup op de foto.

  Op de achtergrond proberen we zo veel mogelijk spelers in een voetbalshirt in beeld te laten komen, i.h.k.v. #Vierhetshirt. Dit is een actie van de KNVB rondom het Nat. Voetbalweekend. Voor de afwisseling/verscheidenheid zou het mooi zijn als er behalve spelers in PW-shirt (en onze Engelse gasten in hun shirts), ook veel spelers in andere shirts zijn (Enschedese Boys, Zuid-Eschmarke, reserveshirts, etc...).
  Oproep: kom zondag 11 juni van 17:00 en 18:00 uur in een voetbalshirt naar het paviljoen van PW!  Buffelvibster en PindaCup

  Op zaterdag 17 juni wordt het Buffelvibstertoernooi gehouden. Dit toernooi kent zijn oorsprong bij De Enschedese Boys, waar het huidige EFC PW 45+2 het is gaan organiseren ter nagedachtenis aan enkele te vroeg overleden teamgenoten.
  Zondag 18 juni wordt om de traditionele PindaCup gespeeld door teams die de bars uit de binnenstad vertegenwoordigen.