• Praktische informatie

  Bij EFC PW kun je prestatiegericht voetballen, maar ook recreatief spelen. Nog nooit een bal van dichtbij gezien?
  Geen probleem, wij hebben een team waar je in past. Plezier in het spelletje (en na het spelletje) staat bij ons centraal. 

  De teams van EFC PW spelen op zaterdagmiddag of op zondagochtend.
  Voor spelers van 35/45 jaar en ouder is er bovendien de 7-tegen-7 competitie die op vier of vijf vrijdagavonden in het voorjaar en vier of vijf vrijdagavonden in het najaar wordt gespeeld. Klik hier voor meer informatie over onze teams.

  Naast de reguliere wedstrijden en trainingen, worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het Pokertoernooi, het Kerst-zaalvoetbaltoernooi of de traditionele Nieuwjaarswedstrijd, die ongeacht de weersomstandigheden, altijd wordt gespeeld. 
  Daarnaast organiseren wij elk jaar het bekende Pinda Cup toernooi voor Enschedese Horeca teams en het andere toernooien voor lagere elftallen uit de regio. Vergeet ook ons Studenten & Bedrijventoernooi niet! 

  Voor ouderen die in beweging willen blijven is er iedere dinsdagmiddag Kwiekman: Eerst een kop thee/koffie, daarna individueel sporten: bootcamp, fitness etc. Daarna sporten/spelen zoals volleybal, badminton, frisbee etc. Tot slot een drankje in het paviljoen.

  De kantine heet bij EFC PW 1885 “het paviljoen”.
  Op doordeweekse dagen is Modern Care aanwezig, in de avonduren en de weekenden wordt het paviljoen bemand door vrijwilligers.

  Op maandag en woensdagavond traint Zaterdag 1.
  Op dinsdag, woensdag en donderdag trainen de JO.19-1 en de overige seniorenelftallen.
  Wil je eerst kennismaken, voordat je je aanmeldt? Stem met ons af met welk team je een aantal keren mee kunt trainen.
  Klik hier voor het schema met de trainingstijden.

  Op donderdagavond zijn bovendien onze kaarters en biljarters van de partij.

  Als je wedstrijden wilt spelen, heb je een tenue nodig. Sommige teams hebben een tenue via hun sponsor, bij andere dien je het wedstrijdtenue zelf aan te schaffen. Meer informatie over het clubtenue vind je hier.

  Doe het zelf! 

  Bovendien geldt bij PW: als je iets mist, organiseer het dan zelf. Een vereniging is immers wat je er als leden zelf van maakt. 
  Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Train vrijblijvend een keer met ons mee en proef de sfeer.

  Heb je vragen, neem dan contact met ons op via info@efcpw.nl