• Beste PW'ers,

  Super Saturday bij de eerste speeldag op de nieuwe locatie!
  Zaterdag 4 november jl. werd de eerste volledige speeldag afgewerkt op onze nieuwe accommodatie. De verhuizing naar de andere kant van Het Diekman had nogal wat voeten in de aarde, waarvan de naamgeving van het sportpark er één was.

  M.i.v. 1 november 2023 speelt en traint PW op SPORTPARK HET PAVILJOEN EFC PW 1885, aan de J.J. van Deinselaan 38 te Enschede.
  Zoals velen weten betreft het de voormalige accommodatie van V.V. Zuid-Eschmarke.

  Groot en breed was dan ook de glimlach op het gezicht van de vele oud-Zuid-Eschmarkers die spelen in EFC PW Zaterdag 2 of een kijkje kwamen nemen in ons nieuwe paviljoen. Zaterdag 2 won met 10-3 van EMOS Zaterdag 2. Vahit Kiranli scoorde al binnen een minuut de eerste treffer op de nieuwe locatie, hij wist uiteindelijk vijf keer te scoren.

  De JO.19-1 was voor de tweede keer dit seizoen te sterk voor Avanti W. JO.19-1. "Jong PW" won onder leiding van onze nieuwe teamleider Mark Verbunt overtuigend met 3-0. 

  Ons eerste elftal, met oud-Zuid-Eschmarker Rien Teutelink inmiddels als vaste waarde, won met 2-1 van SC Enschede in de Diekman-derby. Door deze overwinning klom Zaterdag 1 twee plaatsen omhoog, op punten voorbij SC Enschede en op doelgemiddelde voorbij EMOS.

  Overige teams: Vrijdag 3 november was een speelavond voor onze zeven 35+ en 45+teams. Op zondag 5 november won Zondag 2 met maar liefst 1-9 van Hengelo Zondag 2. Luctor et Emergo was met 2-0 net iets te sterk voor onze Zondag 35+1.

  De bardienst werd zaterdag grotendeels ingevuld door onze Kwiekmanleden. We zijn zeer content met deze oplossing!
  Op de zondagen is elk team vier keer per jaar verantwoordelijk voor het vervullen van de bardienst, het zetten van de thee voor in de rust, afsluiten e.d. Onze kaarters, die zondag weer op hun oude vertrouwde plek konden vertoeven, openen op de zondagochtend.

  De verbouwing en verhuizing zijn zeker nog niet voltooid! In en rond ons paviljoen moet nog veel gebeuren en op de oude locatie zijn nog materialen die verhuisd moeten worden. Ook de komende tijd kunnen onze leden hierbij helpen! 
  Niet alle spullen staan al op een vaste plek, het zal nog een tijdje wennen zijn.

  De trainingstijden en indeling voor de velden en kleedkamers staan vermeld op onze site.
  Vrijdag 10 november speelt 35+3 een thuisronde en 17 november spelen 35+2 en /45+1 thuis.
  Op 18 november spelen JO.9-1 en Zaterdag 1 weer op ons nieuwe complex.

  Loten van de Grote Clubactie zijn nog steeds te kopen via de verkooppagina van EFC PW.

  Sinds afgelopen donderdag heeft EFC PW een eigen WhatsApp-kanaal! Via dit kanaal bent u nog sneller op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvangt u foto- of filmreportages van activiteiten, wedstrijden en meer.
  In WhatsApp zie je verschillende tabbladen, zoals Chats. Zoek onder het tabblad Updates naar E.F.C. PW 1885 en abonneer je.
  Aanmelden bij een WhatsApp-kanaal kan ook via een speciale link, die inmiddels via de teamleiders is gedeeld.
  (Als je een kanaal volgt, wordt je telefoonnummer niet gedeeld met de beheerder van dat kanaal of de volgers. WhatsApp toont ook het telefoonnummer en de profielfoto van de kanaalbeheerder niet aan de kanaalvolgers. De geschiedenis van een kanaal is beperkt tot maximaal 30 dagen).


  Hartelijk dank aan iedereen die zich de laatste tijd ingezet heeft voor de verbouwing en verhuizing of zich op andere manieren ingezet heeft voor PW. Het waren zeer drukke tijden, we waarderen ieders inzet.
  We hopen u te mogen begroeten in ons nieuwe paviljoen voor de jaarlijkse ALV op 24 november a.s.
  De agenda is eerder aan onze leden verzonden en vindt u hier.

   

  Sportieve groet,
  Hoofdbestuur EFC PW 1885