• Het einde van de competitie 2023-2024 nadert met rasse schreden. Een enkel team is al uitgespeeld, voor anderen staan er nog een paar inhaalwedstrijden op de rol. En ons Zondag 2 speelt op 1 juni de bekerfinale! De tegenstander is Eendracht Arnhem 4.
  De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Hazenberg in Brummen, aanvang 16:30 uur.

  De trainingen gaan in de zomerperiode "gewoon" door. We kunnen gebruik maken van veld 4, kunstgras. We dienen hierbij wel een en ander af te stemmen met De Tubanters en SC Enschede, bijvoorbeeld i.v.m. oefenwedstrijden en ander medegebruik.

  Voor een overzicht van de activiteiten die in de stille periode plaatsvinden verwijzen we naar de home-pagina van onze site. 
  Enkele highlights:
    8 juni: Vrijwilligers-, verbouwers- en verhuizers-BBQ
  15 juni: Dag van het Enschedees Voetbal
  22 juni: Buffelvibstertoernooi
  23 juni: Pinda Cup

  Aanmeldingen, overschrijvingen en afmeldingen dienen doorgegeven te worden via de mail (of schriftelijk) aan onze ledenadministratie:
  ledenadmnistratie@efcpw.nl
  Aanmeldingen en overschrijvingen kunnen voor 15 juni doorgegeven worden op genoemd mailadres. Via het inschrijformulier op onze site kan een nieuw lid zich aanmelden. Wij zorgen dan dat de inschrijving en overschrijving in Sportlink verwerkt wordt. 
  Voor afmeldingen en/of overschrijvingen naar een andere verening geldt, dat wij leden alleen kunnen afmelden en overschrijven, wanneer de contributie voldaan is.
  Daarnaast geldt voor een enkel team dat wedstrijd- of trainingskleding, presentatiepak of tas (in bruikleen gegeven) weer ingeleverd dient te zijn .

  Woensdag 22 mei voeren we een leidersoverleg waarbij de indeling van de teams, het wel of niet deelnemen aan de beker, e.d. op de agenda staan. Ken je spelers die naar EFC PW willen komen, geef het dan z.s.m. door aan je teamleider.

  Onze nieuwe accommodatie wordt nog steeds mooier. Deze weken wordt de entree verder verfraaid en de laatste opleverpunten aan het paviljoen worden verbeterd.
  In verband met het medegebruik van andere verenigingen hanteren we zo veel mogelijk een vaste kleedkamer- en veldindeling, door de week en in het weekend. Hieronder een overzicht.