• Beste leden,

  We weten dat de Corona-crisis velen van jullie direct of indirect getroffen heeft. Veel zaken zijn in het vooruitzicht gesteld, onder andere door de KNVB, maar elke keer werden we weer teleurgesteld. Het voetbal zal dit seizoen, als het al lukt, zeer beperkt zijn. De voorbereidingen zijn in gang gezet, zodat we voor het ingaan van de zomerperiode een onderling “3 eeuwentoernooi” kunnen houden.
  Trainingen kunnen gelukkig wel doorgaan. Op donderdag om 20:00 uur en op zondagochtend om 10:00 uur wordt er getraind. Desalniettemin moeten we nog steeds de corona-maatregelen in acht nemen.
  Een daarvan is de verplichting om een mondkapje te dragen. Daar hebben we iets voor bedacht.

  We weten dat het maar een kleinigheidje is, maar we willen als bestuur onze dank uitspreken voor jullie positieve instelling. In het kader van de corona maatregelen krijgen alle leden een mondkapje met het PW-logo erop. Het eerste elftal heeft ondertussen de mondkapjes al uitgedeeld gekregen en hieronder ziet u het resultaat. 

 • De leiders van de teams kunnen een afspraak maken via het bestuur om de mondkapjes op te komen halen. Zij zullen dat vervolgens aan de spelers van de teams uit kunnen delen.
  In de tussentijd: houd vol mensen!

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur.

  Contact: info@efcpw.nl