• Op 3 november 2021 hebben wij de bijeenkomst gehouden voor de start van het project Kwiekman. Inmiddels zijn we 2 x als groep aan het werk geweest. Hierbij een paar beelden van die bijeenkomsten.

  16 november 2021

   Na een kopje koffie of thee in de kantine van PW hebben we een rondje gemaakt over het Diekmanterrein. Na het maken van een groepsfoto voor het gebouw van PW zijn we langs geweest bij de verschillende sportvoorzieningen die op dit terrein aanwezig zijn. In de Squashhal hebben we gekeken naar de fitnesapparatuur die daar is en waarvan we gebruik mogen maken.

  Daarna hebben we op het terrein van de Bootcamp van In2Sport een aantal fitnesoefeningen gedaan. Daarna zijn we langs het gebouw van de Tubanters, waar enkele fitnestoestellen buiten staan, naar de Diekmanhal gelopen. In die hal hebben we wat oefeningen met kleine basketballetjes gedaan en daarna met volleyballen geoefend en een partijtje gespeeld.

   Terug in de kantine van PW voor de 3e helft hebben we nog gezellig wat gedronken als afsluiting van de bijeenkomst.

 •  23 november 2021

  Op deze dinsdag zijn we na het gebruikelijke kopje koffie en thee in de kantine van PW naar de squashhal gegaan waar we goed gebruik gemaakt hebben van de daar aanwezige fitnesapparatuur.

  Vervolgens door naar de Diekmanhal, waar we een clinic frisbee├źn hebben gekregen van iemand van de vereniging Disc Devils, die afgesloten is met een spannende wedstrijd. Het goed gooien en vangen van de schijven was niet eenvoudig, maar wel erg leuk.

  Ook deze middag werd weer fijn afgesloten met een drankje in de kantine van PW.

 • Klik hier voor alle nieuwsbrieven en de agenda met de komende activiteiten