• Vrijdag 24 november kon de algemene ledenvergadering van EFC PW gehouden worden in het nieuwe paviljoen, aan de JJ van Deinselaan. De Diekmanclub is begin november verhuisd van Diekman West naar Oost, naar de voormalige kantine van Zuid-Eschmarke. Deze verhuizing maakt deel uit van de clustering van sportverengingen binnen de gemeente Enschede. 


  Tijdens de ALV kon penningmeester Kees van Zanten positieve cijfers overleggen wat jaarrekeningen en bouwkosten betreft. In dat laatste hadden zowel de sponsorcommissie van EFC PW als de zgn. "depotgelden" afkomstig uit de verkoop van de kantine van de inmiddels opgeheven V.V. Zuid-Eschmarke een groot aandeel.


  Voorzitter Ben Snijders overhandigde de 25-jarig jubilarissen Joris Bruggeman en Alfred Stobbelaar hun speldje.
  Oud-voorzitter Frans Carelsen bood PW een portret aan uit zijn familiecollectie van een ong. 5-jarige Wilhemina, de prinses waarnaar de club genoemd is. Het portret moet genomen zijn rond 1885, het jaar waarin EFC PW is opgericht.

  Verder keken het bestuur en de ALV vooral naar de toekomst. De samenwerking met de aanbieders van 8 verschillende sporten op Diekman-Oost werd daarbij benoemd, evenals de vernieuwingen binnen de eigen club zoals een WhatsApp-kanaal. Met de laatste ontwikkelingen en de verhuizing lijkt EFC PW toekomstbestendig.

 • Oud-voorzitter Frans Carelsen biedt PW een portret aan genomen rond 1885, van een ong. 5-jarige Wilhemina, de prinses waarnaar de club genoemd is.

 • Voorzitter Ben Snijders geflankeerd door de 25-jarig jubilarissen Joris Bruggeman (links) en Alfred Stobbelaar (rechts).

 • Klik op onderstaande afbeelding voor een link naar het artikel in Huius aan Huis: