• PW is per direct op zoek naar een energieke, servicegerichte en initiatiefrijke gastheer/gastvrouw.
   
  EFC PW 1885 (PW) is de oudste voetbalvereniging van Nederland. De club is nog steeds groeiende en heeft al bijna 300 leden. PW is, onder meer door de positieve uitstraling, een gerespecteerde club in zowel Enschede als de regio. Sportieve prestaties zijn van groot belang, maar zeker ook goed gastheerschap.
   
  PW zoekt een gastheer/gastvrouw op de zaterdag en/of zondag
  De taken van de gastheer/gastvrouw bestaan eruit om kleedkamers en kantine te openen en af te sluiten. Daarnaast dient hij/zij leiding te geven aan de kantine. De gastheer/gastvrouw coördineert vrijwilligers die zich bezighouden met de barbezetting en is niet te beroerd om zelf ook bij te springen. Op dit moment is het ook van belang om te controleren of de coronamaatregelen in acht worden genomen. Deze taak zal op termijn naar verwachting verdwijnen.
   
  De gastheer/gastvrouw ontvangt KNVB-scheidsrechters, naast bestuursleden en leiders van bezoekende teams. Hij/zij voorziet (overige) bezoekers van de benodigde informatie, bijvoorbeeld over kleedkamers en regels in en om het veld. Hij/zij draagt zorg voor bv koffie en thee voor scheidsrechters, bestuursleden en teamleiders van bezoekende verenigingen. Tijdens wedstrijden wordt in de rust voor thee gezorgd door de gastheer/gastvrouw, zowel bij uitspelende als ook bij thuisspelende teams.
   
  De gastheer/gastvrouw houdt zicht op de hygiëne van de kantine en de bar. De gastheer/gastvrouw houdt ook de kleedkamers in de gaten en spreekt leiders erop aan als zij de kleedkamers niet netjes achterlaten. Hij/zij heeft bij voorkeur een Sociale Hygiëne Diploma (SHD) of is bereid dit diploma binnen een redelijke termijn te behalen.
   
  De werkzaamheden zullen passend beloond worden.
   
  Zie jij jezelf als de ideale gastheer/vrouw voor PW of ken je iemand in je omgeving die dat goed zou kunnen, meld je dan bij het bestuur via bestuur@efcpw.nl