• FCC Utwente 2 winnaar derde studenten/bedrijven toernooi PW

  1 jun 2018 Beheerder
 • Afgelopen woensdagavond 30 mei werd op de velden van PW op Diekman voor de derde keer een studenten/bedrijven toernooi gespeeld. Er waren 12 teams aanwezig waarvan 6 studententeams en 6 bedrijven teams. Er werd gespeeld om "het studentenkampioenschap" van Enschede.

  Op 4 verschillende veldjes werd 7 tegen 7 op zeer sportieve manier in drie poules gestreden.

  Na een afval- en een extra finaleronde kwam de volgende uitslag tot stand: 12 HoSt, 11. Auto Fischer/ Noordegraaf 10. Info topics, 9. CT Saxion 1 8. Kom maar wisselen Pietertje (vvDrienerlo) 7. CT Saxion 2 6. PABOmeisters 5. Stadsbank 4. Befamous 3. Demcon 2. Nedap/Cushman en op plaats 1. FCC Utwente 2.

  De finale werd met 1-0 gewonnen en het bijzondere was dat FCC Utwente 2 het hele toernooi geen enkel tegendoelpunt had opgelopen. Alle deelnemers kregen in de vorm van een rondje bier het inschrijfgeld terug en een set glazen mee. De winnaar kreeg een wisselbeker met de tekst: Onmeunig good speult leu!!

  De volgende editie van dit toernooi is gepland op woensdag 29 mei 2019. Zet maar alvast in de agenda. Heb je nu al belangstelling mee te doen, stuur een mail naar frans.carelsen@gmail.com