• Samenwerking met Pro-F Professionele Fysiotherapie

  Vanaf dit seizoen zal Pro-F Professionele Fysiotherapie actief zijn binnen PW, met als doel kennis te delen en blessure preventie te bevorderen.
   
  Iedere donderdag vanaf 19:00 uur zullen Rick Schipper en Niels Stock (fysiotherapeuten bij Pro-F) afwisselend aanwezig zijn voor vragen, screening bij fysieke klachten, blessurebehandeling en verzorging. Rick en Niels zijn dan (kosteloos en vrijblijvend) beschikbaar voor alle leden, trainers en coaches van de vereniging die daar behoefte aan hebben. Daarnaast zal Pro-F kennis delen en de trainers en coachen ondersteunen waar nodig. Bij vragen over een goede warming up, trainingsopbouw en blessurebehandeling bijvoorbeeld.
  Wanneer behandeling van een fysiotherapeut wenselijk is, zal dit geadviseerd worden en is het mogelijk direct een afspraak in te plannen op één van de locaties van Pro-F.
   
   
  We stellen je graag voor aan onze nieuwe partner:
   
  Pro-F Professionele Fysiotherapie heeft twee locaties in Enschede, aan de Kotkampweg 65 (in hetzelfde pand als Trifora) en aan de Parkweg 159 bij Clubfit. Hier kun je terecht voor o.a. algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en dry needling. 
  Pro-F: "Dankzij onze ervaringen in de (top)sportwereld weten we hoe belangrijk een individuele benadering is om tot betere prestaties te komen. Topsporters worden omringd door professionals die er gezamenlijk op zijn gericht om de sporter alles te geven wat hij of zij nodig heeft. Het is onze missie om óók jou te voorzien van een op het lijf geschreven behandeling van professionele topkwaliteit. Een topprestatie betekent voor iedereen iets anders. Voor de één is dat een wandelingetje naar de supermarkt. Voor de ander is dat een nieuw persoonlijk record op de hele marathon.
  Wat jouw doel ook is: wij beloven je te helpen jouw beweegdoelstelling te realiseren en je te begeleiden naar jouw eigen topprestaties." IEDEREEN ZIJN EIGEN TOPPRESTATIE"
   
  Niels Stock is fysiotherapeut bij Pro-F en geen onbekende bij PW; hij is tevens speler van Zaterdag 1.
   
  Rick Schippers stelt zich voor:
  Hoi, ik ben Rick een ambitieuze sportfysiotherapeut die in 2021 zijn master sportfysiotherapie heeft afgerond. Mijn doel is om sporters op zowel amateur als topniveau fit te krijgen en te houden. Het diagnosticeren van de klacht en het opstellen van een passend behandelplan blijven hierin een leuke en interessante uitdaging! Het gebruiken van mijn ervaring, welke ik opgedaan heb bij verschillende sportverenigingen en FC Emmen, komt hierbij van pas.